+386 1 423 77 70 | +386 41 752 392 info@drevesnica.eu

Vrtnarstvo Breskvar d.o.o.
Podsmreka 6
1356 Dobrova
SI-Slovenia

t:+386 1 423 77 70
m:+386 41 752 392
e: info@drevesnica.eu

Vrtnarstvo Breskvar dvorisce

Vrtnarstvo Breskvar d.o.o.

Vsi vemo, da je prvi vtis, ki ga dobimo ob srečanju z nekom ali ob pogledu na nekaj, zelo pomemben in da prav zaradi tega želimo, da naš vrt, dom ali podjetje izgleda kolikor se le da prijetno že ob prvem pogledu nanj. Urejena okolica hiše ali poslovne zgradbe poveča vrednost objekta in zagotovo daje vtis urejenega lastnika ali uspešnega podjetnika.
V Vrtnarstvu Breskvar smo z dejavnostjo pričeli pred 13 leti na Tržaški cesti v Ljubljani. S kakovostnim sortimentom rastlin in s strokovnim pristopom smo si v kratkem času pridobili mnogo strank.

Vrtnarstvo Breskvar drevesnica

Vrtnarstvo Breskvar d.o.o.

Vrtnarstvo Breskvar d.o.o. se je zaradi hitre rasti preselilo na novo lokacijo v Podsmreko. Tukaj sedaj uspešno delujemo že 10 let. Za nas je pomembno, da zaposlujemo visoko kvalificiran strokovni kader. V času sezone se število zaposlenih dvigne nekje do petindvajset.

Ukvarjamo se s proizvodno, trgovsko in storitveno dejavnostjo. V podjetju imamo urejen prodajni park in nasad zelnatih in lesnatih rastlin, ki nudi našim kupcem bogato izbiro dreves in grmovnic. V drevesnici gojimo širok sortiment okrasnih rastlin za ureditev vrta. Posebej gojimo travno rušo in izvršujemo njeno polaganje. Del dejavnosti našega podjetja je urejanje vrtov, brežin, zelenic, skratka okolice, bodisi zasebnih hiš ali podjetij.

Zaradi izkušenj, pridobljenih v Švici , smo posebej specializirani za zadovoljevanje zahtevnejših zasebnih strank. Kar nekaj referenčnih objektov, kjer smo zelene površine načrtovali, jih zasadili in jih vzdržujemo, dokazuje našo strokovnost.
Posebej nudimo svetovanje glede vzgoje in oskrbe rastlin preko spleta. V samem prodajnem parku pa kupcem pomagamo pri pravilni izbiri rastlin za zasaditev na določeno lego ali kraj s posebnimi zahtevami.

Vrtnarstvo Breskvar drevesnica

Vrtnarstvo Breskvar d.o.o.

Zelo pomembno je, da so rastline, ki jih nudimo v našem podjetju, klimatizirane na naše podnebne razmere, tako da ob postavitvi/posaditvi na vaš vrt ne doživljajo nobenega šoka in lahko normalno rastejo naprej. To nam potrjujejo vse naše stranke.

V naši cvetličarni so Vam na voljo bogat sortiment zelenih in cvetočih lončnic, rezano cvetje, dekorativni lonci in vaze, semena, velika ponudba sveč, raznih gnojil in substrati za zelene in cvetoče rastline.
Poleg tega imamo v ponudbi še poročne in žalne programe.

Poročni program (poročni šopki, izdelovanje naprsnih šopkov, dekoracija avtomobila, dekoracija cerkev, dekoracija svečanih prostorov, aranžiranje poročnih daril, izdelovanje konfetov, vedno pa poskrbimo da bo ta dan nepozaben.

Žalni program (žarni venec, žalni aranžma, klasičen venec, bidermajer venec) imamo tudi zelo bogat program žalnih sveč ( aranžiranih ali posamično).

Če si želite nekaj svežine ali pa celotno prenovo okolice ali notranjih prostorov Vašega podjetja, smo pravi naslov za Vas. Znamo prisluhniti želji stranke, obenem ji tudi strokovno svetovati, kar nas privede do optimalnih rešitev in do zadovoljnih strank.